Nalaten


Erfbelasting

Japans hoefblad

Als ANBI betaalt Natuur Wijchen geen erfbelasting. Alles wat u nalaat, in de vorm van een legaat of erfstelling, komt ten goede aan natuur en milieu, landschap en klimaat in Wijchen.

Op www.toegift.nl vindt u meer informatie over nalaten aan goede doelen in het algemeen. Voor een goed gesprek over nalaten aan Natuur Wijchen kunt u altijd contact opnemen. Wilt u nalaten aan Natuur Wijchen dan moet u dat in een testament bij de notaris regelen.


Notaris

Uw notaris heeft daarvoor de volgende gegevens nodig:

Vereniging Natuur en Milieu Wijchen, ook handelend onder de naam Natuur Wijchen, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met nr. 40146580, kantoor houdende Reigerstraat 45, 6601 DN Wijchen”.

Met deze officiële gegevens is verwarring met andere organisaties uitgesloten. Het KvK-nummer is uniek, dus ook als wij verhuizen dan komt het met uw testament helemaal goed.


Specifiek doel

Ook voor een testamentaire schenking is het mogelijk die aan een specifiek onderwerp ten goede te laten komen. Neem contact op voor een gesprek over de mogelijkheden. Dat voorkomt postume problemen voor u en voor ons. Uw groene schenking wordt beter besteed!

Natuur Wijchen in uw testament !

Nieuws

Brandbrief aan Gemeente
De omgevingsvisie dient te worden vertaald in actief beleid om 2035 te halen.
Zie: Brief

Bijenburcht
Op onze pagina met tuintips staat een link naar een bouwplan.

Hatertse en Overasseltse Vennen
De druk op de Vennen neemt toe door toename toeristische atracties. Lees meer in onze Nieuwsbrief en onderteken de petitie.

Hoogstambrigade Balgoij
Vrijwilligers gezocht voor Hoogstamboomgaarden in Balgoij. Lees meer ...