Nalaten


Erfbelasting

Japans hoefblad

Als ANBI betaalt Natuur Wijchen geen erfbelasting. Alles wat u nalaat, in de vorm van een legaat of erfstelling, komt ten goede aan natuur en milieu, landschap en klimaat in Wijchen.

Op www.toegift.nl vindt u meer informatie over nalaten aan goede doelen in het algemeen. Voor een goed gesprek over nalaten aan Natuur Wijchen kunt u altijd contact opnemen. Wilt u nalaten aan Natuur Wijchen dan moet u dat in een testament bij de notaris regelen.


Notaris

Uw notaris heeft daarvoor de volgende gegevens nodig:

Vereniging Natuur en Milieu Wijchen, ook handelend onder de naam Natuur Wijchen, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met nr. 40146580, kantoor houdende Reigerstraat 45, 6601 DN Wijchen”.

Met deze officiële gegevens is verwarring met andere organisaties uitgesloten. Het KvK-nummer is uniek, dus ook als wij verhuizen dan komt het met uw testament helemaal goed.


Specifiek doel

Ook voor een testamentaire schenking is het mogelijk die aan een specifiek onderwerp ten goede te laten komen. Neem contact op voor een gesprek over de mogelijkheden. Dat voorkomt postume problemen voor u en voor ons. Uw groene schenking wordt beter besteed!

Natuur Wijchen in uw testament!

Nieuws

ARBO slaat toe bij wilgenknotters!
Zaterdag 17 februari nemen de wilgenknotters van Natuur Wijchen hun ARBO-bestendige ladders en veiligheidshelmen officieel in gebruik. Lees meer ...

ARBO-proof knotten
Ja, ook dat bestaat. Ook voor de vrijwilligers van de knotploeg wordt het steeds belangrijker om tijdens hun werk aan de ARBO-eisen te voldoen. Lees meer ...

Boerenlandvogelvrijwilliger
Jordy Houkes is gekozen tot boerenlandvogelvrijwilliger 2023. Lees meeer ...

Familie Bufo dankt Gemeente Wijchen
Nieuwe betonnen paddenschermen aan de Boskant/Zandbergseweg. Lees meeer ...

Bijen Cittersweg
In een oude kleiput aan de Cittersweg is een bijeninventarisatie gedaan. Het leverde een bijzonder document op: Lees meer !

Vogelexcursie
Met regelmaat houden we vogelexcursies: zie 'Natuureducatie'.

Brandbrief aan Gemeente
De omgevingsvisie dient te worden vertaald in actief beleid om 2035 te halen.
Zie: Brief

Hoogstambrigade Balgoij
Vrijwilligers gezocht voor Hoogstamboomgaarden in Balgoij. Lees meer ...